Ben de tam olarak aynı durumdayım aslında, ortak hesap olunca insan çekiniyor haklı olarak. Acaba senkronizasyonu kapatmak yeterli mi, yoksa geçmiş veriler bir yerde kalıyor mu?
Ben de tam olarak aynı durumdayım aslında, ortak hesap olunca insan çekiniyor haklı olarak. Acaba senkronizasyonu kapatmak yeterli mi, yoksa geçmiş veriler bir yerde kalıyor mu?