Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή «Εύρεση iPhone» για συνεχή παρακολούθηση θέσης χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη. Η λειτουργία αυτή απαιτεί να είστε συνδεδεμένοι με τον ίδιο λογαριασμό iCloud και να έχετε ενεργοποιήσει την κοινή χρήση θέσης από τη συσκευή της.